miércoles, 24 de abril de 2013

Gran èxit de la primera representació



 El teatre de Cal Ninyo de Sant Boi de Llobregat s'anava omplint mica en mica ben bé una hora abans de la representació. La hora de l'estrena s'apropava i el treball intens i meticulós de sis mesos força durs es posava a judici del públic. Últims retocs, darreres instruccions, corredisses, emocions i molta, molta il·lusió entre actors i equip.


 Es fa fosc, una veu anuncia que la representació comença. S'obra el teló, llums, música... màgia. Una autèntica demostració de dedicació, esforç, talent i d'una Fe insaciable en el que allà es feia, però sobretot del què es deia.

Riures, plors, preguntes, emocions i aplaudiments finals per a una representació d'una hora i 25 minuts que va fer-se curta per a quasi tots els espectadors.

 
 
Ara, s'obren davant nostre mútiples projectes que sembla que acavaran prenent forma de "gira" per les rodalies de Barcelona i que, esperem, emocioni a moltíssimes persones més!  




Estigueu atents al blog per a saber les noves dates i teatres!





Rock per Rio (segona edició)

Ja ho tenim aquí!

L'esdeveniment que tothom esperava ja arriva de nou a Sant Boi. La segona edició de Rock per Rio està en marxa i s'apropa vertiginosament a l'espera que passem una vetllada fantàstica. Després de l'èxit de la primera edició ens fa molta il·lusió aquesta segona amb olor de primavera.

Serà el proper 11 de Maig al pati de la Parròquia de sant Josep Obrer de Sant Boi.

Arrancarem a les 21:00h amb l'actuació de Brumas del Rocío. A les 21:30 començarem a moure el cos amb diverses actuacions musicals de mans de VingaDéu!. Tot seguit, a les 22:00, Josep i Alícia deleitaran les nostres oïdes a cop de veu i piano. A les 22:30 Nunes ens sorprendrà i tot seguit tindrem diferents col·laboracions i duets que no ens deixaran indiferents. A les 23:30 tindrem una dosi de riures i acudits amb un nou "Eugenio vs Lluís" i acavarem la vetllada amb una gran actuació de rock que us confirmarem en els propers dies.

I no oblidem els ja famosos "montaditos" i la beguda TOT A UN EURO per a poder sopar en bona companyia i millor ambient!

Aquí teniu un mapa de la localització:

https://maps.google.es/maps?q=carrer+gal%C3%ADcia+s%2Fn+sant+boi+de+llobregat&ie=UTF8&oe=utf-8&client=firefox-a&hnear=Carrer+de+Gal%C3%ADcia,+08830+Sant+Boi+de+Llobregat,+Barcelona&gl=es&t=m&z=16


Per a qualsevol dubte o consulta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a jmjsantboi@gmail.com

Us hi esperem!!!