jueves, 25 de octubre de 2012

Fallen (Alícia Inarejos & Josep Ferrés)



 Bona tarda de nou a tots!

Aquí us deixem amb la gravació que van fer l'Alícia i el Josep de Fallen. Aquest tema va ser interpretat a Rock per Rio.

Fallen (Alícia i Josep)

Esperem que us agradi!

lunes, 22 de octubre de 2012

Benvinguts!

Bona tarda a tothom.

Per donar-vos la benvinguda al blog que millor que explicar-vos qui som i què volem aconsgeuir com a grup i, més particularment, amb aquest blog.

Nosaltres som un grup de joves (molt joves) de la Parròquia de Sant Josep Obrer de Sant Boi de Llobregat. Com bé sabreu, el proper Juliol de 2013 hi ha una peregrinació a Rio de Janeiro (Brasil) a la què volem anar per a trobar-nos amb el Sant Pare. Aquesta peregrinació, com us debeu imaginar, té un cost molt elevat que la majoria no podem assumir ja que molts estem a l'atur, estudiant o realitzant petites feines. En resum, només estalviant és molt difícil.

Per això demanem la vostra col·laboració. Que com podeu fer-ho? Molt senzill assistint o participant en alguna de les activitats que estem portant a terme. La majoria de coses que anirem fent estan destinades a tots els grups d'edats i a families senceres i no suposen un cost econòmic elevat cosa que fa molt fàcil que ens ajudeu.

Nosaltres estarem encantadíssims d'escoltar també les vostres propostes. Tenim pocs mesos de marge però estem molt encoratjats i il·lusionats i esperem poder contagiar-vos aquestes ganes de peregrinar amb nosaltres!

Properament us informarem de les activitats programades així com, si podem, de fer petits resums i penjar fotografies de tot el que fem.

Per contactar amb nosaltres podeu fer-ho a través de correu electrònic (jmjsantboi@gmail.com) o bé a través del grup de facebook (Joves per Rio).

Moltes gràcies a tots.

Rock per Rio


El passat divendres 5 d'octubre va tenir lloc la primera edició de Rock per Rio.



 La nostra intenció era passar una nit animada i distreta amb amics i familiars envoltats de música, acudits i actuacions. No es pot dir res més que va ser tot un èxit! La participació va ser força més alta del que esperàvem i n'estem molt agraïts!




 La nit va començar forta amb les actuacions musicals d'Alícia, Glòria, Anna, Laura, Josep, Nil, Montse, Lourdes i Francisco Garcia. Unes veus increïbles i una música molt ben feta que van amenitzar l'ambient. Tot seguit vam tenir l'actuació-monòleg de Fran García ( i el seu cosí) que ens van fer riure d'allò més.



A continuació el grup Vingadéu! va tornar a possar el toc musical a la vetllada i a crear ambient per una de les actuacions més esperades de la nit: Eugenio vs Lluís. Cal reconèixer que va ser una imitació brillant que va fer saltar les llàgrimes de riure a més d'un.






No podem oblidar d'esmentar una de les estrelles de la nit. La barra que es va montar amb begudes, montaditos i "hot dogs" a 1 euro va tenir una gran acollida.





Des d'aquí volem agraïr la participació de tots aquells que, desinteressadament, vau ajudar-nos a organitzar l'esdeveniment ja sigui des de preparar montaditos i pastissos a il·luminar, montar i preparar l'espai.


Per a tots els que no vau poder assistir volem comentar que, donat l'èxit aconsgeuit, a la primavera hi haurà una segona edició de Rock per Rio amb noves actuacions.






Esperem veure'us-hi a tots!