lunes, 22 de octubre de 2012

Rock per Rio


El passat divendres 5 d'octubre va tenir lloc la primera edició de Rock per Rio.



 La nostra intenció era passar una nit animada i distreta amb amics i familiars envoltats de música, acudits i actuacions. No es pot dir res més que va ser tot un èxit! La participació va ser força més alta del que esperàvem i n'estem molt agraïts!




 La nit va començar forta amb les actuacions musicals d'Alícia, Glòria, Anna, Laura, Josep, Nil, Montse, Lourdes i Francisco Garcia. Unes veus increïbles i una música molt ben feta que van amenitzar l'ambient. Tot seguit vam tenir l'actuació-monòleg de Fran García ( i el seu cosí) que ens van fer riure d'allò més.



A continuació el grup Vingadéu! va tornar a possar el toc musical a la vetllada i a crear ambient per una de les actuacions més esperades de la nit: Eugenio vs Lluís. Cal reconèixer que va ser una imitació brillant que va fer saltar les llàgrimes de riure a més d'un.






No podem oblidar d'esmentar una de les estrelles de la nit. La barra que es va montar amb begudes, montaditos i "hot dogs" a 1 euro va tenir una gran acollida.





Des d'aquí volem agraïr la participació de tots aquells que, desinteressadament, vau ajudar-nos a organitzar l'esdeveniment ja sigui des de preparar montaditos i pastissos a il·luminar, montar i preparar l'espai.


Per a tots els que no vau poder assistir volem comentar que, donat l'èxit aconsgeuit, a la primavera hi haurà una segona edició de Rock per Rio amb noves actuacions.






Esperem veure'us-hi a tots!

No hay comentarios:

Publicar un comentario